Kjære venner, her slutter min vei i en job som jeg langt fra er lei, “But the Show must go on”! (hvis jeg kan si det så’n) når med dette, jeg takker for meg!!

Vi har elsket din smakk, smakk, smakk, smakk
og din jubel når svenskene sprakk.
Nå er den tid forbi
og vi kan bare si:
“Kjære Jon, 1000 HJERTELIG TAKK!”

Bestilles her

  • Hjem
  • Nettstedskart
  • Kontakt oss
  • RSS feed

Høvding Skinstad

Har du satt deg til rette i sofaen for å følge med i NM-stafettene, så vil du se at Åge Skinstad får overrakt en pakke av en spesiell karakter med vennlig hilsen Nordigarden (og frue)...

 

Nå går turen snart til det nordamerikanske kontinentet. Hva vil være mer passende enn å sende delene til en mer eller mindre prangende fjærpryd med langrennsløperne til OL?
De norske langrennsløperne har en og annen ”høne å plukke” med et canadisk OL. Forrige gangen i Calgary i 1988, var det ikke all verden med medaljer troppen fikk med seg hjem. Derfor….
 
At Åge Skinstad i tillegg har latt håret gro i et års tid gjorde koplingen til indianerhøvdingen enda enklere.
 
Pakken med totalt 30 fjær i gull, sølv og bronse ble overlevert langrennssjefen direkte på NRK søndag formiddag med følgende kommentar:
 
Hva er dette nå FOR noe tull,
tenker du, når du ser den er full
denne pakken med ”fjer”?
Vi vil håpe vi ser
deg til OL som ”Chief Sitting GULL”!!
 
Jeg kan kun håpe på forståelse for at det danske ordet for fjær (fjer) er benyttet her av hensyn til rimene i limericken….
 
SKULLE det vise seg at det ikke er tilstrekkelig med fjær i pakken, er jeg helt sikker på at Oppland Arbeiderblads, Tommy Gullord tar på seg skoene og GÅR til OL for å levere de resterende….
 
(Tommy ville GÅ til Liberec til VM i fjor om ikke Ingvild Flugstad ble tatt ut etter sitt NM-gull. Ingvild ble tatt ut og skoene til Tommy står ubrukte hjemme i skapet – er jeg redd).