Kjære venner, her slutter min vei 

i en job som jeg langt fra er lei,

“But the Show must go on”!

(hvis jeg kan si det så’n)

når med dette, jeg takker for meg!!

Vi har elsket din smakk, smakk, smakk, smakk
og din jubel når svenskene sprakk.
Nå er den tid forbi
og vi kan bare si:
“Kjære Jon, 1000 HJERTELIG TAKK!”

Bestilles her

  • Hjem
  • Nettstedskart
  • Kontakt oss
  • RSS feed
skiskytterforbund_150x150

Marte Olsbu Røiseland........

...lader opp til OL i høyden, mens de andre konkurrerer i Anterselva. Etter en fantastisk helg i Ruhpolding er det fullt fortjent for lederen av verdenscupen.

skiskydning

Skivebrems?

Svenskene skyter på skive 17 som egentlig er Norges skive og det oppstår full forvirring blant funskjonærer i Ruhpolding som tydeligvis IKKE følger HELT med. Burde det være en for for "skivebrems" som slår inn?

skiskydning

Hvor mange ganger skal man si det?

Stafett ER stafett! Det ble bevist senest i dagens herrestafett.

Dagen etter måtte jeg legge til en danask variant også.....

ol-ringe_150x68

Testingen.....

.....av ski for eventuell bruk av CR8 og andre ulovlige flourstoffer er ikke helt der den skal være. FIS og IBU har litt forskjellige tilnærminger for testingen - også under OL og det kan ha visse utfordringer.

skiskytterforbund_150x150

Topp trener!

Et brødrepar fra Asker har vært heldige å kapre seg en av verdens beste trenere, Alfred Eder, der bla har trent sønnen, Simon til å hevde seg i verdenstoppen på herresiden - og Daria Domratchewa på damesiden

skiskydning

Marte Olsbu Røiseland.......

...kunne ikke fortsette seiersrekken fra Oberhof, men gikk et eminent løp og måtte bare se seg slått av Elvira Øberg.

skiskydning

Stafett er stafett.....

....og normalt er de fleste litt ekstra på hugget. På grunn av forberedelsene til OL hadde svenskene imidlertid valgt å legge inn hardøkter rett før Oberhof og dermed ikke "toppe formen" før stafetten. Det fikk NRK´s ekstert, Synnøve Solemdal til å bruke ordet, gruse i vurderingen av Norges sjanser mot svenskene forut for helgens blandede stafett i skiskytingen. Slikt inspirerer....

skiskytterforbund_150x150

Marte Olsbu Røiseland......

....hadde en særdeles god prøve-VM´s helg i Oberhof og kunne notere seg for seire i både sprint, blandet stafett og på jaktstart.....

skiskydning

Olga Zajtzeva....

....har anket, anket  og anket sin dopingdom, men NÅ er den endelig og det har konsekvenser for world cup´en - - - i 2014, som Mäkäräinen vant med 5 poeng foran Tora Berger. Med justeringene for Olga´s løp, som strykes bytter Kaisa og Tora nå plass i sammenlagtstillingen - hva gjør IBU NÅ?

skiskydning

Marte Olsbu Røiseland.....

...er i siget om dagen og selvom det ble en 4. plass på jaktstarten igår, så har hun allerede 3 seire under beltet så langt i år. Kommer nr 4 på fellestarten idag?