Kjære venner, her slutter min vei 

i en job som jeg langt fra er lei,

“But the Show must go on”!

(hvis jeg kan si det så’n)

når med dette, jeg takker for meg!!

Vi har elsket din smakk, smakk, smakk, smakk
og din jubel når svenskene sprakk.
Nå er den tid forbi
og vi kan bare si:
“Kjære Jon, 1000 HJERTELIG TAKK!”

Bestilles her

  • Hjem
  • Nettstedskart
  • Kontakt oss
  • RSS feed
WPD 2016_150x150

World Poetry Day

....mange steder i verden (visst nok 130 lande) er det en del cafeer som feirer denne dagen. Vi var et par stykker som feiret den litt i forkant hos "Den Glade Baker" i Asker :-)

Denne er fra 2017, men tåler vel en reprise nå noen år senere......

koronavirus-tema_150x107

Hjemmekontor,...

...,hjemme-karantene, corona-"kuller" og generell brakke-syke har gitt en oppblomstring av limericker på en enkelt facebook-side.....

Mange flotte bidrag der og undertegnede måtte slå til med følgende kommentar:

limericks-logo-001-2_150x148

Konstruktiv kritikk...

...er bestandig bra.

limericks-logo-001-2_150x148

Share and like......

A lot of scholclasses and other people are from time to time testing out the interbet and how fast things are spreading. I couldn't resist it when a class from Limerick posted such a request.

limericks-logo-001-2_150x148

Limerick-politi?

Forstå meg rett. Jeg setter stor pris på at så mange som mulig forsøker seg på rim og vers. Jeg mener selv at være temmelig tolerant med hensyn til rytme og rim - bare man forsøker seg - og prøver å ta imot velmente korreksjoner.
Personligt har jeg, som de trofaste leserne vet, stor glede av å få konsentrert så mye som mulig inn på de 5 linjene man har til rådighet i en limerick. Treffer jeg i tilleg medd rim, vers og en morsom pointe i siste linje, da har jeg lykkes.
Jeg skal være den første til å innrømme at dette ikke skjer hver gang, men jeg prøver å få det til så ofte som mulig.
Jeg tillot meg derfor å gjøre oppmerksom på visse mangler i et par tilsendte rim, som skal stamme fra en sandferdig historie. Rimene og pointene er gode, men det er ikke limericker. Derfor rykket jeg ut med en tilbakemelding til avsenderen som jeg av hensyn til å kunne få det hele til å rime har gitt navnet "Tom".
limericks-logo-001-2_150x148

Poet blir ny president i Irland

... og det ER nesten ikke til å tro.....
Tror du ikke denne poeten er f¢dt i ......
nitimen100

Limerickens Venner 30 år

Limerickens Venner så dagens lys den 25. september 1980, da ildsjel og stifter Bill Backe-Hansen samlet sammen på en liten sluttet flokk med entusiaster. Limerickens Venner teller i dag ca 80 mer eller mindre aktive medlemmer. Kunne DU tenke deg å bli medlem sender du en mail til per@nordigarden.com og får et elektronisk prøveeksemplar av medlemsbladet "Den femte Linje".