Kjære venner, her slutter min vei i en job som jeg langt fra er lei, “But the Show must go on”! (hvis jeg kan si det så’n) når med dette, jeg takker for meg!!

Vi har elsket din smakk, smakk, smakk, smakk
og din jubel når svenskene sprakk.
Nå er den tid forbi
og vi kan bare si:
“Kjære Jon, 1000 HJERTELIG TAKK!”

Bestilles her

  • Hjem
  • Nettstedskart
  • Kontakt oss
  • RSS feed
falun_logo_02_78x150

VM 2015

VM i Nordiske grener starter i Falun idag. Mange norske tilskuere tar turen dit og tradisjonen tro f¢lger også mange med fra Norge. Ytterligere en tradisjon er det at det arrangeres mange tippekonkurranser - og en av dem er i regi av Tom A. Schanke, hvor også jeg har sendt inn mitt bidrag. Realistisk sett er mine egne medaljesjanser nok ikke så store, men heller et godt optimistisk innspill enn et pessimistisk.

falun_logo_02_78x150

Svan og Petter

Gunde Svan har fremmet kritikk mot typer i sporten som Petter Northug (og Zlatan Ibrahimowitch - som jeg også mener var nevnt i samme åndedrag)

Norges_Skiforbund2_150x113

Landslags-Petter

Petter Northug har signert avtalen om å innrette seg som landslagsløper for å kunne delta i world cup, Tour de ski og VM.

Oslo2022

OL2022

Tiden for folkeavstemning nærmer seg.......

Donald forside uke 8 2011_105x150

Norduckgardens limerickskole...

Konkurransen har funnet sine vinnere
oslo2011

Jonas Karlsson...

...fra den svenske TV-sporten KAN ha blitt misforstått....
skiskyting kollen_150x66

Pressetalsmannen....

Etter en kort opptreden som pressetalsmann for det danske landslaget under VM har respekten for innsatsen til gutter som Ulseth, Nereng og Halvor Lea økt.....
oslo2011

Seiersrus....

Etter et flott VM i Kollen er det mange gode følgevirkninger av et flott mesterskap med mange flotte resultater og opplevelser for oss alle. Det KAN være vanskelig å ha 100% bakkekontakt rett etter opplevelser, som dem vi hadde i Kollen.
Jeg er normalt ikke den som ønsker å dempe begeistring og jeg vet at Ingebrigt Steen Jensen vil at vi skal sette oss "hårete mål", men jeg synes at vi nok "lige skal klappe hesten" (gammelt dansk uttrykk)
oslo2011

Happy ending i Kollen 2011...

...må man kunne si at det ble med seier til Johaug lørdag og Northug søndag. Som pressetalsmann for det danske landslaget ble det i tillegg en rosin i pølseenden at Jonas Thor Olsen ble den siste aktive i aksjon under VM i Oslo.....
oslo2011

Marit's den femte til Harald den femte.....

...ble hun så snytt for, men det så ut å bry Marit Bjørgen at det var Therese Johaug som måtte ta turen til kongetribunen under VM.