Kjære venner, her slutter min vei 

i en job som jeg langt fra er lei,

“But the Show must go on”!

(hvis jeg kan si det så’n)

når med dette, jeg takker for meg!!

Vi har elsket din smakk, smakk, smakk, smakk
og din jubel når svenskene sprakk.
Nå er den tid forbi
og vi kan bare si:
“Kjære Jon, 1000 HJERTELIG TAKK!”

Bestilles her

  • Hjem
  • Nettstedskart
  • Kontakt oss
  • RSS feed

(Vejr-)Udsigt til sejr.....?

Der ER nu også statistikker for snart sagt det meste. Nu er der nogen, der har sat sig ned for at finde ud af hvordan det ser ud med sammenhænger mellem danske sejre, nederlag og uafgjorte kampe i Parken. De har fundet ud af at Danmark har haft mest held med vestenvind og tørvejr - DET har giver færrest nederlagt.

Tal er enkle at manipulere og få det ud at man ønsker - jeg skulle gerne have set statistikken for sejre og nederlag - i snevejr, men her er det statistiske grundlag vel temmelig tyndt da det er yderst få kampe der spilles om vinteren (i Parken) - og at en eventuel opsat kamp højst sandsynlig da var blevet aflyst.

Uanset - der er meldt tørt og vind fra vest-nordvest i aften, så vi håber DMI dermed kan have lagt kimen til at DBU lykkes nok engang.....

Ja, det LYDER en anelse skørt
 
det vi netop har læst - eller hørt

for det ER vistnok bedst

at det blæser fra vest

- og det ellers i Parken - er tørt!

 

DMI regner med sejr mod Finland: Vi vinder ofte i tørvejr

DMI har kigget i vejrarkiverne og det giver et boost til det danske landshold forud for lørdagsn kamp mod Finland.

- 27 af de seneste 31 kampe i Parken er spillet i tørvejr. Heraf har vi vundet eller fået uafgjort i 21 af dem. I de 4 kampe, hvor vi har spillet i regnvejr, har vi vundet 2, spillet 1 uafgjort og tabt 1 enkelt. Hvis vejret var det eneste, som havde betydning for vores vinderchancer – skulle vi derfor satse på tørvejr, fortæller klimatolog Rasmus Stoltze Hansen.

Historikken er altså med os – vi vinder ofte i tørvejr. Og lige nu ser det faktisk ud til at holde tørt over København lørdag aften.

Det samme gælder når blæsten kommer fra vest – for så er vi bedst.

- Interessant nok, så er det faktisk kun 13 ud af de sidste 31 hjemmekampe i Parken, der er blevet spillet under den mest normale vindretning i Danmark, nemlig vestenvinden. Når det blæser fra vest, så taber Danmark ikke i Parken, eller i hvert fald kun i 2 ud af de 13 kampe, afslutter Rasmus Stoltze Hansen.

Lørdag aften ser vinden ud til at komme fra en VNV retning, hvilket den har gjort 5 gange før, og her tæller vi 2 sejre og 3 uafgjorte – og ingen tabte kampe